Meteen naar de inhoud

IPHandlers

De logistieke IPHandlers

De ervaren medewerkers van IPHandlers staan 24 uur per dag en zeven dagen per week gereed voor de ontvangst van uw goederen. Middels een efficiënt logistiek systeem worden de producten gescand, ingeboekt en voor een korte tijd opgeslagen nadat de conditie van de goederen zijn hersteld van het veelal lange transport. Een hoogwaardige koeling-technologie en een modern uitgeruste automatiseringsafdeling staan borg voor een snel herstel.

De onderscheidende IPHandlers

Zorg voor Perishables gaat bij IPHandlers verder dan ergens anders. De ombouw van gestapelde dozen op vliegtuigplaten naar pallets, wordt door vakmensen met oog voor precisie uitgevoerd. Iedere kubieke decimeter wordt benut. Het is die uitdaging om zoveel mogelijk kilo’s op te slaan in een m3, die de loodsmedewerkers iedere dag weer met enthousiasme aangaan.

De benodigde afhandeling van de in- en doorvoerdocumenten wordt door de medewerkers van IPHandlers op een uiterst zorgvuldige en vakkundige manier verwerkt. Werkend volgens de AEO criteria waarborgt IPHandlers niet alleen het vereiste resultaat, maar wordt een toegevoegde waarde toegekend aan secundaire doelen als duurzaamheid.

De relatie met onze opdrachtgevers, de zorg voor hun producten, en het nakomen van wettelijke verplichtingen staan bij IPHandlers hoog in het vaandel.

De attente IPHandlers

Aan de chauffeurs wordt vanuit diverse perspectieven optimale aandacht gegeven. De klantvriendelijke houding en accurate werkwijze van de medewerkers garanderen dat de chauffeur een positieve kennismaking met IPHandlers zal ervaren. IPHandlers is bekend met de omstandigheden van de chauffeurs die een lange reis achter de rug hebben. IPHandlers biedt hen dan ook voldoende mogelijkheden om zich net zo fris te gaan voelen als de verse producten, klaar voor een lange reis.

Voor onze relaties staan vergaderruimten, kantine en goede wachtruimten met een draadloos internetverbinding klaar om u op een zo efficiënt mogelijke wijze uw tijd te laten benutten.